HTML

Facebook

Friss topikok

Címkék

Archívum

„…minél jobban eltávolodsz Budapesttől, annál jobbak a bulik.” – írja Bárány Attila a Facebook oldalán. Szerinte a vidéki közönség hálásabb, mert őszintébben tudnak bulizni, nem a külsőségekkel foglalkoznak, nem szégyellik magukat elengedni és inkább átadják magukat az élvezetnek.

 

Bárány Attila szerint ezzel Budapesten nem megy élményszámba, ha beáll a dj-pultba, leszámítva a kivételes klubokat. „A pesti közönségnek az '"természetes", ha te ott vagy.” – fogalmazott a lemezlovas.

 

„Ezért nem is értékelik annyira. Bizonyos helyeken annyira sznob a közönség, hogy még csak "emberszámba" sem vesznek, átnéznek rajtad, mert azt gondolják, hogy ők szarták a spanyolviaszt.” – írja kritikus bejegyzésben, majd leplezi ezt a közönséget, mert szerinte: „Közben pedig mindez csak külsőség. Kifelé villantanak, de az esetek nagy részében emögött nincs komoly tartalom, csak egy nagy adósság halmaz. Ez nagyon gáz.”

Mindez éppen azért feltűnő, mert nem tudnak örülni a pestiek annyira, mint a vidékiek. Hogy, mégis miért lép fel egy DJ-sztár mégis a fővárosban? A kihívás és a Budapestre feljáró tehetősebb vidékiek miatt.

„Ha legalább annyira tudnának örülni az ilyen dolgoknak, mint a vidéki emberek, akkor nem lenne ennyire szembetűnő a különbség. De így üvölt. Ennek ellenére fontos az, hogy egy DJ a fővárosban játsszon. De nem azért mert meg kell felelni a sznob elvárásoknak, hanem azért, mert ezt a kihívást is abszolválni kell, mert egy csomó tehetősebb vidéki ember feljár a budapesti klubokba.” – zárja le a lemezlovas celeb gondolatsorát.

Címkék: zene buli bárány attila

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr714322045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása