HTML

Facebook

Friss topikok

Címkék

Archívum

„Köszönjük megtisztelő bizalmát és türelmét, ami a kérdését és a cikkük közlését illeti. Igazán tiszteletre méltó, hogy egy vasárnap (hosszú hétvégén) elküldött kérdését követően hétfőn leközli cikkét. Levelére és a cikkre válaszul a következőket közöljük (tájékoztatva az állítólag nálunk dolgozó munkatársat is): sosem záratta be a helyet sem a WB tragédia után sem máskor, tehát most sem a Tűzoltóság (Katasztrófavédelem). A bizonyos facebook oldalhoz sincs közünk.
 
Létszámtúllépés tekintetében sem záratta-záratja be a Morrison's-t a Tűzoltóság, ha, amennyiben egyébként ilyen történik, külön jogszabály rendelkezik a büntetési tételekről. A bizonyos hétfőn felvett jegyzőkönyv is rögzíti: a tapasztalt problémát a helyszínen az üzletvezető elhárította és megoldotta. Kérem, ezt fogadja el válaszként.

Mindenféle átalakítás és átépítés (amelyből már eddig is volt jónéhány) mindegyike a szigorodó jogszabályi változásoknak történő megfelelést szolgálta-szolgálja. Emiatt építettük át a volt Jurta-színház (E-klub, diesel) épületét is, talán a városban nincs egy ennyire tudatosan és tervezetten kialakított szórakozóhely, mint tehát a fél éve megnyitott Morrison's Liget. Koncentráltan dolgozunk a jövőt érintő feladatokon, fókuszálunk a terveinkre, ténylegesen lesz tájékoztatás az általunk üzemeltetett oldalakon.” – írta válaszlevélében, a cikkünkre is reagálva a Morrisons 2 csapata a nagyváros.hu szerkesztőségének.

A nagyváros.hu nem azt állította, hogy a tűzoltóság záratta be a helyet, hanem azt, hogy a Belváros-Lipótváros jegyzője. A tavalyi esettel kapcsolatban egy blogra hivatkoztunk.

A mostani üggyel kapcsolatban arra keressük a választ, hogy mi történt pontosan március 12-én, szívesen elolvasnánk a jegyzőkönyvet. Illetve nem értjük, hogy milyen-formán fordulhatott elő, hogy az ellenőrzés eredményeként „Belváros-Lipótváros Önkormányzatának jegyzője a jogszabályoknak megfelelően ideiglenesen, legfeljebb 90 napra elrendelte a bezárást.”

Belváros-Lipótváros sajtóreferense szerint a rendezők, mintegy 40 fővel lépték túl a befogadóképességet és nem valószínű, hogy a jövőhéten kinyitna a Morrisons 2. Az ellenőrzést a BRFK kezdeményezte, a szervezőknek kötelességük volt elhárítaniuk a problémát, fura is lett volna, ha ellentmondanak a rendőrségnek.

nagyváros.hu

Címkék: morrisons

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr174328630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása