HTML

Facebook

Friss topikok

Címkék

Archívum

Jól indul a pesthidegkúti időközi. A Fidesz önkormányzati képviselője lemondott a saját körzetéről, majd a körzetben lemondott az MSZP a saját nevéről. A történések lakmuszpapírjai lehetnek a 2012-es áprilisnak.

Újra az urnákhoz járulhatnak a II. kerület 13-as választókerületében lakosai, mivel lemondott Bándy Péter, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselője, a Demokrata újságírója.

A volt városatyát a 13-as számú egyéni körzetben választották meg a voksok 61,23 százalékával. Bándy a Magyar Nemzetnek elmondta, a lemondás mögött az állt, hogy a képviselői munka rengeteg idejét elvette, és nem tudott teljes mértékben megfelelni annak az újságírás mellett. A II. kerületben legutóbb Balsai István, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjének alkotmánybíróvá választása miatt tartottak időközi voksolást. A 2011 novemberében tartott megmérettetésen Láng Zsolt, a kerület fideszes polgármestere a II. fordulóban a szavazatok közel 60 százalékát szerezte meg.

Az MSZP úgy döntött, hogy nem indul a megméretetésen és a Nagyváros.hu-nak adott tájékoztatásukban úgy fogalmaztak, hogy Berger Antal független jelöltet támogatják. A Jobbik már leadta a kopogtatócéduláit, jelöltje Bíró Barna két érvénytelen ajánlást is kapott, az induláshoz szükséges mennyiséget azonban összegyűjtötte.

Címkék: politika közélet mszp pesthidegkút

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr944311893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása