HTML

Facebook

Friss topikok

Címkék

Archívum

A Nemzeti Ellenállás már most eltolta az Egymillióan rendezvényét, a radikáljobbos megmozdulás a Jobbik konkurenciája lehet.

Jobbikos küzdelem a konkurenciával és bürokráciával

A Fővárosi Önkormányzat és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium március 15-ére szinte az összes belvárosi közterületet lefoglalta emiatt sokáig kérdéses volt, hol tartja meg a Jobbik Magyarországért Mozgalom ünnepi rendezvényét. Az egyeztetések után végül sikerült megszerezni a mostanra már hagyományos helyszínné vált Károly körút Erzsébet tér melletti szakaszát (a Deák térhez közeli részen).

A rendezvény 15 óra 30 perckor kezdődik, ami azért érdekes, mert egy metrómegállóval arrébb szintén nemzeti radikálisok gyülekeznek ugyanebben az időben.

A pártrendezvényen beszédet mond Vona Gábor Gyüre Csaba, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád, majd lezárja az egészet egy ingyenes P. Mobil koncert. Külföldi sztár idén sem lép fel, pedig anno a pártnak volt olyan megemlékezése, ahol Nick Griffin a Brit Nemzeti Párt elnöke mondott beszédet.


 

 

 

 

 

Rendszert vág a nemzeti ellenállás

A Facebookon korábban létrejött egy oldal Rendszervágás elnevezéssel és egy Ludas Matyit választott emblémájául. Most 15 óra 30 perctől gyülekezőt hirdetett a Ferenciek téri Jégbüfé mellé. Azonban külön felhívják a figyelmet arra, hogy ez csak a gyülekező időpontja, a jobbikosok később is csatlakozhatnak.

A radikáljobbos rendezvény nem titkoltan szándékosan közel van a liberális Egymillióan a Sajtószabadságért tüntetéséhez. Az esetleges konfliktusokra mindkét tábor hívei számítanak.

Az Egymillióan a Sajtószabadságért lengetni fogja nem égetni az EU-zászlót

„A Jégbüfé előtt demonstrálnak az "adók ellen" néhányan, akik nem tartoznak hozzánk, szintén 3-kor. Hogy ne zavarjuk a rendezvényüket, kérünk, kerüld el a Jégbüfé környékét: ne a Petőfi Sándor utcán közelítsd meg a Ferenciek terét, ha metróval érkezel, a Ferences templom felé vezető lépcsőn hagyd el az aluljárót. A rendőrséggel egyeztetve feljebb toltuk a színpadot a híd felé, így ha százezren leszünk, akkor is el fogunk úgy férni, hogy ne zavarjuk egymást a Jégbüfésekkel.” – írják az egyik blogukon a szervezők.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: nemtetszikarendszer.blog.hu

„Folyamatosan egyeztetünk a rendőrséggel, mentőszolgálattal, hogy nagyon vigyázzanak ránk, és ne történhessen semmi baj. Tudjuk, hogy az utóbbi időben mindenféle ijesztő hírek keringenek az interneten, de ezeknek épp a megfélemlítés a célja. Hozzatok zászlókat: magyar zászlót, EU zászlót! Transzparenseket! Mutassuk meg, hogy a zászló mindenkié, és aki az EU zászlót felgyújtja, az a mi zászlónkat égeti!” – buzdítja híveit a civil megmozdulás, ahol felszólal Daniel Marc Cohn-Bendit európai politikus, az 1968-as franciaországi diáklázadások egyik vezetője is.

„Himnuszgyalázó Dopeman gyurcsányista csapata már menekül a Duna felé. Feljebb tolták a színpadjukat... Állítólag Orbán is retteg tőlünk. Látjátok, egy kis csapat is naggyá nőheti magát. Csak hit kell hozzá. A többi már jön.” – kommentálta az Egymillióan a Sajtószabadság posztját a Rendszervágás elnevezésű Facebook-oldal.

Celebparadé a Nemzeti Ellenállás színpadján

A Rendszervágás színpadján ott lesz a Romantikus Erőszak frontembere Sziva Balázs. Érdekesség, hogy az énekes az este koncertet is tart, de a kuruc.info szerint a szervezők fenntartják a jogot a műsorváltoztatásra egy esetleges felkelés esetén.
A Jégbüfénél felszólal Toroczkai László a HVIM elnöke, Csongrád megyei jobbikos képviselő is, az elviekben lakhelyelhagyási tilalommal sújtott Budaházy György és a Betyársereg vezetője Tyirityán Zsolt. Roberto Fiore az olaszországi radikális párt a Forza Nuova is tiszteletét teszi a rendezvényen.

nagyváros.blog.hu - nagyvaros.hu

 

Címkék: politika közélet budaházy jobbik március 15 toroczkai egymillióan

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr494316227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vipera01 2012.03.14. 16:58:30

A Millásoknak valóban az EU-s a zászlaja, nem a magyar.

2012.03.15. 09:40:54

Mer' celebparádé.... röhög a vakbelem. WTF Sziva Balázs?
süti beállítások módosítása